TARIEVEN PRAKTIJK ERICK 2024

Als geregistreerd acupuncturist ben ik aangesloten bij beroepsvereniging Zhong. Dat betekent dat de meeste zorgverzekeraars acupunctuur vanuit de aanvullende verzekering (deels) vergoeden. De vergoedingen voor de acupunctuurbehandelingen hebben geen invloed op je eigen risico.

Acupunctuur behandeling*

€ 75,-

(Online) coach consult
60 min

€ 75,-

(Online) coach consult
30 min

€ 45,-

(online) Bloedtest consult
30 min

€ 45,-

* De acupunctuurbehandelingen bij Praktijk Erick zijn vrijgesteld van BTW.

 

Mocht je verhinderd zijn, laat dit dan 24 uur van tevoren weten. Je kunt dit doorgeven via e-mail, WhatsApp of sms.
Indien je later annuleert of niet op de afspraak verschijnt, zal de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.

Eerste afspraak

De eerste afspraak duurt ongeveer 60 minuten en bestaat uit de intake, een meting met de AcuGraph en een acupunctuurbehandeling. Hier worden geen extra kosten voor gerekend. Na de behandeling kun je met pin betalen. Je ontvangt de factuur via de mail en die kun je dan zelf bij de zorgverzekeraar declareren.

Acupunctuurbehandeling

De acupunctuurbehandelingen bij Praktijk Erick worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Informeer vooraf bij je zorgverzekeraar hoeveel de vergoedingen per behandeling en per jaar zijn.  Kijk hier voor de vergoedingen van acupunctuur per zorgverzekeraar. 

(Online) consult

Heb je behoefte aan persoonlijk advies over je behandeling, je persoonlijke situatie of een bepaalde klacht? Plan dan een (online) consult in van 30 minuten of 60 minuten. Na je gesprek ontvang je de belangrijkste punten die we besproken hebben. Je bent van harte welkom in de Praktijk in Deventer. Wil je het gesprek liever online? Dan ontvang je vlak voor je afspraak een link via de mail.

Afspraak maken?

Wil je gelijk een afspraak inplannen voor een acupunctuurbehandeling of een (online) consult? Klik hier om naar de online agenda te gaan.
Je ontvangt daarna een bevestigingsmail van je afspraak. Mocht je geen bevestigingsmail hebben ontvangen, controleer dan de map spam of ongewenste mail.