Praktijk Erick

Olivier van Noortlaan 108

3133 AT Vlaardingen

Voedingsadvies

In ons dagelijks leven speelt voeding een belangrijke rol. We weten allemaal dat voeding ons lichaam ongunstig kan beïnvloeden en ons zelfs ziek kan maken. Maar we weten ook dat voeding essentieel is om te leven, te groeien, te herstellen en te ontwikkelen. Daarom staat voeding ook in de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) al eeuwenlang centraal

Op internet is tegenwoordig veel informatie te vinden over voeding. Maar het wordt hierdoor ook voor veel mensen steeds lastiger om te bepalen wat gunstig of ongunstig is. De TCG gebruikt een systeem om voeding te beoordelen. Er wordt hierbij gekeken naar de smaak, temperatuur en het effect dat voedsel op het lichaam heeft. Hierdoor is het mogelijk om persoonlijke en specifieke voedingsadviezen te geven die het lichaam kunnen helpen en ondersteunen om gezond te blijven of te worden.

Voedingsadviezen die gegeven worden zijn persoonlijk en op maat. Na een consult kun je zelf op deze website de zoekmachine voor voeding gebruiken om meer informatie te verzamelen over de voeding die gunstig voor jou is.

Resultaten: (0)