Praktijk Erick

Olivier van Noortlaan 108

3133 AT Vlaardingen

Afspraak maken

Vanaf maandag 11 mei is de praktijk weer geopend. Iedereen is weer van harte welkom voor een acupunctuurbehandeling. Uiteraard zullen de richtlijnen van de overheid en het RIVM in de praktijk toegepast worden. 

 

Wil je een afspraak maken bij Praktijk Erick? Bekijk dan direct in de online agenda welke tijdstippen mogelijk zijn.

 

Is dit de eerste keer dat je een afspraak wilt maken bij Praktijk Erick? Kies dan voor de optie 1e afspraak. Mocht je al vaker bij de praktijk zijn geweest, dan kun je kiezen voor de optie inloggen.

 

Zodra je bent ingelogd, kom je in je persoonlijke gedeelte. Je kunt hier je informatie aanvullen, zien wanneer je een afspraak ingepland hebt staan. Maar natuurlijk ook afspraken inplannen of annuleren.

 

Mocht je je inloggegevens niet meer weten, dan kun je kiezen voor de optie wachtwoord vergeten. Je krijgt dan direct nieuwe inloggegevens gemaild naar het adres dat bij de praktijk bekent is.

 

Indien je online een afspraak maakt, is deze pas definitief nadat je per email een bevestiging hebt ontvangen. Mocht je geen email ontvangen hebben, controleer dan even of de mail in de spam folder zit.