Praktijk Erick

Olivier van Noortlaan 108

3133 AT Vlaardingen

AcuGraph® Digital Meridian Imaging

Meten is weten! Daarom maak ik in mijn praktijk, naast tong- en polsdiagnostiek, ook gebruik van de AcuGraph®. Met dit systeem is het mogelijk om je meridiaan systeem te meten. Hiermee kunnen we belangrijke aanvullende informatie verzamelen over je huidige situatie en over de balans en status van je meridiaan systemen.

Voor elke acupunctuurbehandeling wordt er met de AcuGraph® een meting gedaan. De meting is een momentopname en kan, net als de hartslag of bloeddruk, variëren afhankelijk van het tijdstip van de dag en je huidige situatie. De meting met de AcuGraph® geeft dus aanvullende informatie over je conditie en meridiaan systeem op dat moment.

Om een meting met de AcuGraph® te doen, meten we met een soort pen verschillende punten bij je handen en voeten. Na de meting is er een overzicht zichtbaar met grafieken die informatie geven over de verschillende meridianen, de balans tussen links en rechts, maar ook hoe krachtig of kwetsbaar je energieniveau is. De uitslag van de meting wordt telkens na de behandeling naar je toe gemaild. Hierdoor kun je de veranderingen tijdens het behandeltraject ook zelf volgen en analyseren.

Mocht je hier vragen over hebben of een afspraak willen maken om een meting met de AcuGraph® in te plannen, dan kun je hier contact opnemen met Praktijk Erick.